CRAZY LOAN´S VICTORY "VOITTO" om.Katariina Pasanen

Ruuna S.25.07.2016

LISÄÄ KUVIA FWB tamma Laina /Facebook

Voitto on ryhdikäs ,rohkea ja sosiaalinen kaikki käy tyyppi.Madotettu ja vuoltu säännöllisesti sekä rokotettu koko sarja. Rekisteröity ja tunnistettu.

Voitto on opetettu kuolaimille , suitsille ja satulaan.Sekä valjaille ja esiopetus ajolle.Voittoa on irtohypytetty kujassa 115 cm saakka.Menee sekä matkustaa kopilla yksin tai kaverin kanssa.Tulee toimeen laumassa tammojen kanssa. Voiton selässä on oltu.

Voitto on ruunattu ,raspattu sekä poistettu sudenhampaat ja irtopalakuvattu puhtaintuloksin 15.08.2018 Teivossa Eläinlääkäri Kimmo Elfvikin toimesta.


Voitto 3kk ikisenä 2016

Irtohypytys 115 cm 11.10.2018

Voitto 7kk ikäisenä

Voitto tammikuussa 2017

Voiton Emänisä LOGAN BRD

http://www.sammalistontalli.com/oriasema/aiemmin-

vaikuttaneet-orit/loganhttp://www.leilak.net/jalostusoriit/logan.php ,seuraavassa asiantuntioiden kommmenttia sen suvusta .Logan "edustaa tyypillistä Holstein-hevosta ollen atleettinen, suurilinjainen ja erittäin hyväluonteinen. Sen suvussa esiintyvät tärkeimmät oman orilinjan muodostaneet täysveriset Cottage Son xx, Ladykiller xx sekä Anblick xx." Upea kaveri. Ja "erityisesti Cottage Sonin osalta on kokemus osoittanut, että sen kertaantuminen sukutaulussa lisää todennäköisyyttä hevosen kyvyistä hypätä vaikeita luokkia. Ladykiller tunnetaan varmasti parhaiten huippuperiyttäjä Landgrafin isänä. Loganin isä Lenz on kansainvälisesti tunnettu valtavasta hyppykyvystään.""Sekä Tanskan että Saksan oripäivillä on ollut esillä Loganin jälkeläisiä saaden ansaittua positiivista huomiota. Sen tyttärien jälkeläiset ovat menestyneet Tanskan tammatesteissä sekä Saksan huutokaupoissa. Loganin vanhimmat jälkeläiset ovat sijoittuneet Keski-Euroopassa aina vaikeisiin luokkiin saakka sekä este-, koulu- että kenttäratsastuksessa. Suomessa Loganin vanhemmista ikäluokista on kilparadoilla nähty mm. Logana II ja Labadia."

LOGAN BDR JÄLKELÄISIÄ:

http://www.sammalistontalli.com/oriasema/aiemmin-vaikuttaneet-orit/st-legar